Auction Closed
  • liveFebruary 23, 2019 10:00 AM GMT+11
  • Thornleigh, Australia

Vintage, collectables & estate auction Saturday 23rd Feb

by Bargain Hunt Auctions

1,017 lots

Neil Savage, 'I'll finish m... image

1: Neil Savage, 'I'll finish my cup of tea, then

Estimate: 150 AUD - 250 AUD
Sold:150 AUD
Stephen Franks, Australian ... image

2: Stephen Franks, Australian country landscape

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:30 AUD
Essie Nangle, 2 works, 'Ban... image

3: Essie Nangle, 2 works, 'Banksia' & 'Wattle'

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:70 AUD
John Hingerty, 'Blue Mounta... image

4: John Hingerty, 'Blue Mountain Gum',

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Passed
Charles Edward Brittan, moo... image

5: Charles Edward Brittan, moor scene with

Estimate: 60 AUD - 120 AUD
Sold:30 AUD
Artist unkown, early 20thC ... image

6: Artist unkown, early 20thC watercolour,

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:20 AUD
Artist unknown, oil portrai... image

7: Artist unknown, oil portrait of woman viewed

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:140 AUD
O. Phillipson, Australian R... image

8: O. Phillipson, Australian Rural Landscape,

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:10 AUD
W. Metcalfe, magpie on gumt... image

9: W. Metcalfe, magpie on gumtree branch,

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:30 AUD
Wilmotte Williams, Sydney t... image

10: Wilmotte Williams, Sydney terrace street scene,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:110 AUD
Kenneth Entata, Central Aus... image

11: Kenneth Entata, Central Australian desert

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Passed
Helen Edwards, 'Barrenjoey ... image

13: Helen Edwards, 'Barrenjoey II', 1987,

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:45 AUD
John Hingerty, 'Backwater -... image

14: John Hingerty, 'Backwater - Port Hacking',

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:30 AUD
John William Tristam, 'Moon... image

16: John William Tristam, 'Moonlit Shore 1915',

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:100 AUD
Jenny Terry, river scene wi... image

17: Jenny Terry, river scene with gum trees

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:30 AUD
Edward Louis Anthony Parrin... image

18: Edward Louis Anthony Parrini (1858-1914),

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:40 AUD
Fay Joseph, 'Middle Harbour... image

20: Fay Joseph, 'Middle Harbour 1979',

Estimate: 100 AUD - 200 AUD
Sold:50 AUD