Auction Closed
  • liveJune 3, 2017 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Vintage, collectables & estate auction 3rd June 2017

by Bargain Hunt Auctions

750 lots

Michael Taylor, 'Mudgee Hil... image

1: Michael Taylor, 'Mudgee Hills', oil on board,

Estimate: 150 AUD - 200 AUD
Sold:110 AUD
Nadeen Lovell, 'Champagne S... image

2: Nadeen Lovell, 'Champagne Sunset - Lake Argyle'

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:130 AUD
Howard Ireland, 'Near Jenol... image

3: Howard Ireland, 'Near Jenolan, NSW', oil on

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:60 AUD
Howard Ireland, 'Bathurst V... image

4: Howard Ireland, 'Bathurst View', oil on

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:60 AUD
John Sharman, 'Autumn In Th... image

5: John Sharman, 'Autumn In The West Hills',

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:150 AUD
Artist unknown, 'Valley Lan... image

6: Artist unknown, 'Valley Landscape Scene With

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Passed
Charles Newman, 'Cockatoo I... image

7: Charles Newman, 'Cockatoo In Flight',

Estimate: 150 AUD - 200 AUD
Sold:90 AUD
Colleen Parker, 'Uluru', oi... image

8: Colleen Parker, 'Uluru', oil on board, signed,

Estimate: 150 AUD - 200 AUD
Sold:90 AUD
Charles Blackman, 'Titania ... image

9: Charles Blackman, 'Titania As Bride',

Estimate: 300 AUD - 500 AUD
Sold:300 AUD
Gil Jamieson, 'Burnett Man'... image

11: Gil Jamieson, 'Burnett Man', oil on canvas,

Estimate: 300 AUD - 400 AUD
Sold:300 AUD
John Emmett, 2 works, 'Mt S... image

13: John Emmett, 2 works, 'Mt Solitary, Katoomba'

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:70 AUD
Artist unknown, 2 watercolo... image

14: Artist unknown, 2 watercolours - one showing a

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:20 AUD
A. Rossino, still life stud... image

15: A. Rossino, still life study of paint brushes in a

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:30 AUD
David Bromley, 'Young Sailo... image

16: David Bromley, 'Young Sailor', acrylic & silver

Estimate: 1,000 AUD - 1,500 AUD
Sold:900 AUD
Pasquale Giardino, (1961-),... image

17: Pasquale Giardino, (1961-), 'Luna Park Octopus',

Estimate: 400 AUD - 600 AUD
Sold:260 AUD
Pierre Doutreleau (French 1... image

18: Pierre Doutreleau (French 1938-), untitled,

Estimate: 100 AUD - 200 AUD
Passed
Albert Ludovici (French 185... image

19: Albert Ludovici (French 1852-1932),

Estimate: 1,000 AUD - 1,500 AUD
Sold:800 AUD
Artist unknown, river scene... image

20: Artist unknown, river scene, oil on canvas,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:170 AUD