Auction Closed
  • timeApril 3, 2020 1:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Vintage Broadway Theater Poster Collection

by Mebane Antique Auction

164 lots

Vintage South Pacific Broad... image

2: Vintage South Pacific Broadway Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$30
Vintage A Slight Case of Mu... image

3: Vintage A Slight Case of Murder Broadway Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$40
Vintage Fiddler on the Roof... image

4: Vintage Fiddler on the Roof Broadway Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$65
Important Muhammad Ali aka ... image

5: Important Muhammad Ali aka Cassius Clay Buck White Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$325
Vintage Follies Broadway Po... image

6: Vintage Follies Broadway Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$190
Vintage A Majority Of One C... image

7: Vintage A Majority Of One Comedy Broadway Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$15
Vintage Mike Nichols A Matt... image

8: Vintage Mike Nichols A Matter Of Position Broadway Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$10
Vintage Jean Kerrs Mary Mar... image

9: Vintage Jean Kerrs Mary Mary Broadway Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$10
Vintage Marat De Sade Broad... image

11: Vintage Marat De Sade Broadway Theater Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$10
Vintage The Bob Hope Show P... image

12: Vintage The Bob Hope Show Poster Seton Hall

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$30
Christopher Frys The Dark I... image

14: Christopher Frys The Dark Is Light Enough Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$15
Anthony Quayle Keith Baxter... image

15: Anthony Quayle Keith Baxter In Sleuth Broadway Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$15
Vintage Psychedelic Broadwa... image

16: Vintage Psychedelic Broadway Window Card Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$25
Vintage The Music Man Music... image

17: Vintage The Music Man Musical Broadway Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$30
Vintage Alfred Drake In Son... image

18: Vintage Alfred Drake In Song Of The Grasshopper Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$15
Vintage Phil Silvers In A F... image

19: Vintage Phil Silvers In A Funny Thing Broadway Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$190
Vintage Guy Lombardo Show B... image

20: Vintage Guy Lombardo Show Boat Theater Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$180