Auction Closed
  • timeJanuary 5, 2023 6:00 PM EST
  • Mebane, NC, US

U.S. Lincoln Wheat And Memorial Cent Rolls Uncirculated Collection

by Mebane Antique Auction

191 lots

1949 Lincoln Wheat Cent Unc... image

1: 1949 Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$60
1949 Lincoln Wheat Cent Unc... image

2: 1949 Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$55
1950-D Lincoln Wheat Cent U... image

3: 1950-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$36
1950-D Lincoln Wheat Cent U... image

4: 1950-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$36
1951 Lincoln Wheat Cent Unc... image

5: 1951 Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$55
1951 Lincoln Wheat Cent Unc... image

6: 1951 Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$45
1951-D Lincoln Wheat Cent U... image

7: 1951-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$27
1951-D Lincoln Wheat Cent U... image

8: 1951-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$27
1951-D Lincoln Wheat Cent U... image

9: 1951-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$24
1951-D Lincoln Wheat Cent U... image

10: 1951-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$27
1951-D Lincoln Wheat Cent U... image

11: 1951-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
1951-D Lincoln Wheat Cent U... image

12: 1951-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
1952 Lincoln Wheat Cent Unc... image

13: 1952 Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$36
1952 Lincoln Wheat Cent Unc... image

14: 1952 Lincoln Wheat Cent Uncirculated

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$33
1952-D Lincoln Wheat Cent U... image

15: 1952-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$20
1952-D Lincoln Wheat Cent U... image

16: 1952-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$25
1953-D Lincoln Wheat Cent U... image

17: 1953-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$12
1953-D Lincoln Wheat Cent U... image

18: 1953-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$10
1953-D Lincoln Wheat Cent U... image

19: 1953-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$10
1953-D Lincoln Wheat Cent U... image

20: 1953-D Lincoln Wheat Cent Uncirculated Roll

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11