Auction Closed
June 28, 2026 10:30 AM EDT
- Randolph, ME, US
- Auction Details
Summer Sale!
by Farrin's Country Auctions
378 lots
- Firearms(168)
Inner Filter Options - Furniture(79)
Inner Filter Options - Collectibles(49)
Inner Filter Options - Fine Art(41)
Inner Filter Options - Decorative Art(30)
Inner Filter Options - Dolls, Bears & Toys(9)
Inner Filter Options - Automobiles, Boats & Airplanes(1)
Inner Filter Options - Jewelry(1)
Inner Filter Options
1: DAVID,JEAN
Sold:$100
2: DAVID, JEAN
Sold:$175
3: EDWARD F. CALDWELL AND CO.
Sold:$300
4: EDWARD F. CALDWELL AND CO.
Sold:$50
5: EDWARD F. CALDWELL AND CO.
Sold:$325
6: EDWARD F. CALDWELL AND CO.
Sold:$800
7: KEMP, GERALD VAN DER
Sold:$125
8: CAHOON, FLORENCE
Sold:$200
9: WATERCOLOR OF A WOMEN
Sold:$325
10: THEOREM
Sold:$125
11: THIBODEAU, HELEN
Sold:$50
12: MILLER, CLARKE
Sold:$45
13: MUCHA, KJ
Sold:$25
14: EARLY PORTRAIT
Sold:$25
15: STALKER,W.A.
Passed
16: MURDOCK
Passed
17: HUTCHINS, ARTHUR
Sold:$400
18: MURDOCK
Sold:$25
19: PORTRAIT
Sold:$25
20: PORTRAIT
Sold:$50



















