Auction Closed
  • liveJune 12, 2026 11:00 AM EDT
  • Lambertville, NJ, US

Prints Unlimited

by Rago Arts and Auction Center

197 lots

Victoria Adams, Blue Pine Tree image

100: Victoria Adams, Blue Pine Tree

Estimate: $500 - $700
Sold:$750
Robert Adams, Four Broadsides image

101: Robert Adams, Four Broadsides

Estimate: $300 - $500
Sold:$200
Yaacov Agam, Untitled image

102: Yaacov Agam, Untitled

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$950
Yaacov Agam, Geo 1-2 image

103: Yaacov Agam, Geo 1-2

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,100
Yaacov Agam, Liberty image

104: Yaacov Agam, Liberty

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$550
Yaacov Agam, Transformable ... image

106: Yaacov Agam, Transformable Dialogue 2

Estimate: $500 - $700
Sold:$300
Yaacov Agam, Untitled image

107: Yaacov Agam, Untitled

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$500
Peter Alexander, Chula Vist... image

108: Peter Alexander, Chula Vista II

Estimate: $500 - $700
Sold:$450
Elliott Arkin, The Spanish ... image

111: Elliott Arkin, The Spanish Gardener

Estimate: $200 - $300
Sold:$150
Charles Arnoldi, Tremor image

112: Charles Arnoldi, Tremor

Estimate: $500 - $700
Sold:$950
Charles Arnoldi, Tanker; Br... image

113: Charles Arnoldi, Tanker; Brig (two works)

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,100
Daniel Arsham, Wanted! Gran... image

115: Daniel Arsham, Wanted! Grand Palais

Estimate: $500 - $700
Sold:$100
Will Barnet, Cat and Canary image

116: Will Barnet, Cat and Canary

Estimate: $400 - $600
Sold:$550
Will Barnet, Combing image

117: Will Barnet, Combing

Estimate: $500 - $700
Sold:$550
Will Barnet, Poem 921 image

118: Will Barnet, Poem 921

Estimate: $500 - $700
Sold:$500