Auction Closed
  • liveJune 10, 2026 10:00 AM PDT
  • Los Angeles, CA, US

Post War & Contemporary Art

by Los Angeles Modern Auctions

92 lots

Peter Alexander, Wells image

100: Peter Alexander, Wells

Estimate: $8,000 - $12,000
Passed
Sol LeWitt, Pyramid III image

101: Sol LeWitt, Pyramid III

Estimate: $6,000 - $8,000
Sold:$5,500
Sol LeWitt, Pyramid II image

103: Sol LeWitt, Pyramid II

Estimate: $6,000 - $8,000
Sold:$5,500
Peter Alexander, Untitled image

104: Peter Alexander, Untitled

Estimate: $25,000 - $35,000
Sold:$17,000
Maryan S. Maryan (Pinchas B... image

105: Maryan S. Maryan (Pinchas Burstein), Untitled

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,600
Ed Ruscha, O (Beacon Lights... image

107: Ed Ruscha, O (Beacon Lights of History - V)

Estimate: $8,000 - $12,000
Sold:$6,000
Fritz Scholder, Monster Lov... image

108: Fritz Scholder, Monster Love #12

Estimate: $20,000 - $30,000
Sold:$19,000
Eric Orr, Marin Red Void image

109: Eric Orr, Marin Red Void

Estimate: $8,000 - $12,000
Sold:$20,000
Fritz Scholder, Untitled (M... image

110: Fritz Scholder, Untitled (Mountain Landscape)

Estimate: $8,000 - $12,000
Sold:$30,000
Vasa (Velizar Mihich), Rect... image

111: Vasa (Velizar Mihich), Rectangular Column (#2899)

Estimate: $9,000 - $12,000
Sold:$30,000
Sam Francis, Untitled (SFS-... image

112: Sam Francis, Untitled (SFS-143s)

Estimate: $10,000 - $15,000
Sold:$7,500
Sam Francis, Untitled (SF73... image

113: Sam Francis, Untitled (SF73-677)

Estimate: $10,000 - $15,000
Sold:$9,500
Man Ray, Peinture naturelle image

114: Man Ray, Peinture naturelle

Estimate: $25,000 - $35,000
Sold:$18,000
Andy Warhol, You're In (two... image

115: Andy Warhol, You're In (two works)

Estimate: $8,000 - $12,000
Sold:$10,000
Richard Pettibone, Andy War... image

116: Richard Pettibone, Andy Warhol, 'Flowers', 1965

Estimate: $12,000 - $18,000
Sold:$15,000
Richard Pettibone, Andy War... image

117: Richard Pettibone, Andy Warhol, 'Four Jackies', 1964

Estimate: $30,000 - $50,000
Sold:$42,000
Richard Pettibone, Train 2,... image

118: Richard Pettibone, Train 2, from Set #5

Estimate: $7,000 - $12,000
Sold:$6,500
Richard Pettibone, Mr. Karp image

119: Richard Pettibone, Mr. Karp

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$5,500