Auction Closed
  • timeJune 20, 2026 8:00 PM EDT
  • Cedarville, MI, US

Online: June Sports Cards

by Duncan Auctions LLC

323 lots

Please Read! image

1: Please Read!

Lot Closed
Passed
Cooper Flagg Rc image

2: Cooper Flagg Rc

Lot Closed
Sold:$11
Cooper Flagg rc image

3: Cooper Flagg rc

Lot Closed
Sold:$11
Lebron James image

4: Lebron James

Lot Closed
Sold:$5
Lebron James image

5: Lebron James

Lot Closed
Sold:$3
Shohei Ohtani image

6: Shohei Ohtani

Lot Closed
Sold:$2
Shohei Ohtani image

8: Shohei Ohtani

Lot Closed
Sold:$2
Shohei Ohtani image

9: Shohei Ohtani

Lot Closed
Sold:$5
Konnor Griffin image

10: Konnor Griffin

Lot Closed
Sold:$5
Konnor Griffin image

11: Konnor Griffin

Lot Closed
Sold:$8
Victor Wembanyama rc image

14: Victor Wembanyama rc

Lot Closed
Sold:$9
Ronald Acuna Jr. image

18: Ronald Acuna Jr.

Lot Closed
Sold:$7
Jesus Made image

19: Jesus Made

Lot Closed
Passed
John Cappelletti auto image

20: John Cappelletti auto

Lot Closed
Sold:$10