Auction Closed
  • liveJune 6, 2026 10:00 AM EDT
  • Shipshewana, IN, US

June 6, 2026

by Chupp Auctions & Real Estate, LLC

328 lots

Winged Maiden Wall Clock image

1: Winged Maiden Wall Clock

Estimate: $100 - $100,000
Sold:$750
Bradley & Hubbard Slag Glas... image

4: Bradley & Hubbard Slag Glass Banquet Lamp

Estimate: $100 - $100,000
Sold:$300
Ansonia "Belgium" Open Esca... image

6: Ansonia "Belgium" Open Escapement Mantle Clock

Estimate: $100 - $100,000
Sold:$300
Linden Key-wind Automaton M... image

7: Linden Key-wind Automaton Music Box with Birds

Estimate: $100 - $100,000
Sold:$500
German Black Forest Carved ... image

8: German Black Forest Carved Walnut Mantle Clock

Estimate: $100 - $100,000
Sold:$2,500
Carved Black Forest Walnut ... image

9: Carved Black Forest Walnut Wall-Mount Shelf

Estimate: $100 - $100,000
Sold:$1,750
19th Century Sinumbra Silve... image

10: 19th Century Sinumbra Silver Metal Lamp

Estimate: $100 - $100,000
Sold:$900
Large Early Cut-Glass Vase image

11: Large Early Cut-Glass Vase

Estimate: $100 - $100,000
Sold:$150
Lead Crystal Covered Cake P... image

12: Lead Crystal Covered Cake Plate

Estimate: $100 - $100,000
Sold:$250
Oriental Runner image

13A: Oriental Runner

Estimate: $100 - $100,000
Sold:$150
Double-Handle Dragon Tank Lamp image

16: Double-Handle Dragon Tank Lamp

Estimate: $100 - $100,000
Sold:$125
M. Winterhalder & Hofmeier,... image

17: M. Winterhalder & Hofmeier, German Mantle Clock

Estimate: $100 - $100,000
Sold:$450
Emerald Art Nouveau Table Lamp image

18: Emerald Art Nouveau Table Lamp

Estimate: $100 - $100,000
Sold:$375