Auction Closed
  • liveJune 27, 2026 9:00 AM EDT
  • Shipshewana, IN, US

June 3-Day Antique Auction - Saturday

by Chupp Auctions & Real Estate, LLC

460 lots

Shipping Questions? image

1000: Shipping Questions?

Estimate: $100 - $10,000
Passed
(2) Butter crocks image

1001: (2) Butter crocks

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$100
Goodyear metal tire display image

1002: Goodyear metal tire display

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$100
Piper Heidsieck Chewing Tob... image

1003: Piper Heidsieck Chewing Tobacco tin

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$175
Goodrich Line Steamships th... image

1004: Goodrich Line Steamships thermometer

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$125
Coca Cola thermometer image

1005: Coca Cola thermometer

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$350
Carling's Ale advertising sign image

1010: Carling's Ale advertising sign

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$125
Orange Crush thermometer by... image

1011: Orange Crush thermometer by Pam Clock Co.

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$375
Cast iron adjustable produc... image

1012: Cast iron adjustable product display rack

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$200
Drink Coca Cola sign image

1013: Drink Coca Cola sign

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$550
Peter Schuyler Cigars sign image

1014: Peter Schuyler Cigars sign

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$175
Wooden painted Breakfast si... image

1015: Wooden painted Breakfast sign with hanger

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$225
One Way sign image

1016: One Way sign

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$500
Wahoo Indian Tonic, Liver a... image

1017: Wahoo Indian Tonic, Liver and Kidneys sign

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$175
1900's RARE train hazard si... image

1018: 1900's RARE train hazard sign, TAC #063078

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$1,300
Pair of cast iron lion-shap... image

1019: Pair of cast iron lion-shaped book ends

Estimate: $50 - $10,000
Sold:$60