Auction Closed
  • liveJune 7, 2019 1:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Fine Antiques Catalog Session

by Mebane Antique Auction

504 lots

J.H Custom Made Bone Handle... image

8: J.H Custom Made Bone Handle Bowie Knife

Estimate: $100 - $200
Sold:$85
Crane Cutlery Sheffield Eng... image

9: Crane Cutlery Sheffield England Knife

Estimate: $100 - $200
Sold:$260
Southern Railway Signal Loc... image

10: Southern Railway Signal Lock & Key

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
Virginia Railroad Lock & Key image

11: Virginia Railroad Lock & Key

Estimate: $100 - $200
Sold:$425
Rare Southern Railroad 24" ... image

13: Rare Southern Railroad 24" Steam Whistle

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$2,800
Rare Southern Railway Brass... image

14: Rare Southern Railway Brass Engraved Bell

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$2,750
Rare Railroad Dwarf Signal ... image

15: Rare Railroad Dwarf Signal 10 Lenses Light

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$850
WWII Japanese Signed Flag image

19: WWII Japanese Signed Flag

Estimate: $200 - $400
Sold:$220
WWII Japanese Flag With His... image

20: WWII Japanese Flag With History

Estimate: $200 - $400
Sold:$260