Auction Closed
  • liveApril 11, 2026 10:00 AM EDT
  • Copake, NY, US

Estate Auction, Saturday April 11, 2026

by Copake Auction Inc.

920 lots

19TH C. CHEESE PRESS image

1: 19TH C. CHEESE PRESS

Estimate: $75 - $100
Sold:$10
CAST IRON GRATE image

2: CAST IRON GRATE

Estimate: $75 - $100
Sold:$250
19TH C. FOUR DOOR WALL CUPB... image

3: 19TH C. FOUR DOOR WALL CUPBOARD

Estimate: $400 - $600
Sold:$1,200
19TH C. N.Y.S. WALL CUPBOARD image

4: 19TH C. N.Y.S. WALL CUPBOARD

Estimate: $100 - $150
Sold:$800
MINA FONDA OCHTMAN (1862-1924) image

5: MINA FONDA OCHTMAN (1862-1924)

Estimate: $400 - $500
Sold:$950
DOLL'S QUILT image

6: DOLL'S QUILT

Estimate: $50 - $75
Sold:$325
CRIB QUILT image

7: CRIB QUILT

Estimate: $50 - $75
Sold:$150
STICKLEY CHAIR AND OTTOMAN image

8: STICKLEY CHAIR AND OTTOMAN

Estimate: $300 - $400
Sold:$500
EARLY TAVERN TABLE image

9: EARLY TAVERN TABLE

Estimate: $150 - $200
Sold:$400
19TH C. FEDERAL SPLIT PANEL... image

10: 19TH C. FEDERAL SPLIT PANEL MIRROR

Estimate: $75 - $100
Sold:$60
19TH C. FIGURED MAPLE STAND image

11: 19TH C. FIGURED MAPLE STAND

Estimate: $150 - $200
Sold:$550
CHIPPENDALE STYLE SIDE CHAIR image

12: CHIPPENDALE STYLE SIDE CHAIR

Estimate: $50 - $75
Sold:$30
HITCHCOCK STAND image

13: HITCHCOCK STAND

Estimate: $75 - $100
Sold:$175
ORIENTAL SCATTER RUGS image

14: ORIENTAL SCATTER RUGS

Estimate: $75 - $100
Sold:$250
19TH C. VICTORIAN CHEST OF ... image

15: 19TH C. VICTORIAN CHEST OF DRAWERS

Estimate: $75 - $100
Sold:$150
SPLAY LEG BENCH image

16: SPLAY LEG BENCH

Estimate: $100 - $150
Sold:$350
19TH C. PAINTED BASKET image

17: 19TH C. PAINTED BASKET

Estimate: $50 - $75
Sold:$250
FEDERAL STYLE TAMBOUR DESK image

18: FEDERAL STYLE TAMBOUR DESK

Estimate: $75 - $100
Sold:$325
19TH C. BENCH image

19: 19TH C. BENCH

Estimate: $75 - $100
Sold:$200
19TH C. PRINT COOPERSTOWN N.Y. image

20: 19TH C. PRINT COOPERSTOWN N.Y.

Estimate: $50 - $75
Sold:$250