Auction Closed
  • timeJuly 1, 2020 6:00 PM CDT
  • Herrin, IL, US

Dean Harper Auction Service

by Dean Harper Auction Service

347 lots

MARBLE TOP WOOD TABLE image

3: MARBLE TOP WOOD TABLE

Lot Closed
Sold:$14
FLOOR LAMP 3 WAY image

4: FLOOR LAMP 3 WAY

Lot Closed
Sold:$14
GRAY RECLINER image

5: GRAY RECLINER

Lot Closed
Sold:$75
LEATHER CHAIR & OTTOMAN image

6: LEATHER CHAIR & OTTOMAN

Lot Closed
Sold:$105
LEATHER 3 CUSHION COUCH image

7: LEATHER 3 CUSHION COUCH

Lot Closed
Sold:$180
SQUARE WOOD END TABLE image

9: SQUARE WOOD END TABLE

Lot Closed
Sold:$6
SHARP 72" TELEVISION image

14: SHARP 72" TELEVISION

Lot Closed
Sold:$400
VICTORIA STATION CLOCK image

15: VICTORIA STATION CLOCK

Lot Closed
Sold:$40
KEURIG RED COFFEE POT image

17: KEURIG RED COFFEE POT

Lot Closed
Sold:$42
3 PC. COFFEE WALL SET image

18: 3 PC. COFFEE WALL SET

Lot Closed
Sold:$22
2 LANTERNS image

20: 2 LANTERNS

Lot Closed
Sold:$4