Auction Closed
  • liveNovember 19, 2021 6:00 PM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Annual Fall Classic

by Donley Auction Services

306 lots

Midway's Sea Wolf Arcade Game image

2001: Midway's Sea Wolf Arcade Game

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,100
Vintage Sky Fighter Gun Mut... image

2002: Vintage Sky Fighter Gun Mutoscope Machine

Estimate: $1,500 - $3,000
Sold:$1,100
Keeney Air Raider Machine Gun image

2002A: Keeney Air Raider Machine Gun

Estimate: $2,000 - $3,000
Passed
Coin Op Stem Shovel Arcade ... image

2003: Coin Op Stem Shovel Arcade Machine w/ Base

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$1,300
Vintage Stand Up Iron Claw ... image

2003A: Vintage Stand Up Iron Claw Machine

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$1,000
National One Cent Scale image

2004: National One Cent Scale

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,500
1¢ Coin Op Grip Strength Te... image

2004A: 1¢ Coin Op Grip Strength Test Machine

Estimate: $200 - $250
Sold:$375
Chicago Express Coin Op Pin... image

2005: Chicago Express Coin Op Pinball Game

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$850
Bally Centaur Pinball Machine image

2006: Bally Centaur Pinball Machine

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,250
Olympic Hockey Pinball image

2007: Olympic Hockey Pinball

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$850
Williams Space Odyssey Pinb... image

2008: Williams Space Odyssey Pinball Machine

Estimate: $600 - $900
Sold:$900
Pace Saratoga Slot Machine image

2009: Pace Saratoga Slot Machine

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$950
Small Coin Op Baseball Game image

2011: Small Coin Op Baseball Game

Estimate: $500 - $700
Sold:$425
Bally 5 cent Coin Op Horse ... image

2012: Bally 5 cent Coin Op Horse Race Trade Simulator

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,700
Coin Op Four Jacks Skill Game image

2013: Coin Op Four Jacks Skill Game

Estimate: $400 - $800
Sold:$325
Coin Op Gold Miner Fortune ... image

2016: Coin Op Gold Miner Fortune Teller

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,000
Caille Cail-O-Scope Coin Op... image

2017: Caille Cail-O-Scope Coin Op Viewing Machine

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,000