Auction Closed
  • liveJune 4, 2026 12:00 PM EDT
  • New York, NY, US

Contemporary Art

by Swann Auction Galleries

216 lots

Andy Warhol (1928-1987), Ha... image

1: Andy Warhol (1928-1987), Happy December, 1956-57.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,778
Sold price includes buyer's premium
Andy Warhol (1928-1987), Un... image

2: Andy Warhol (1928-1987), Untitled (Campbell's Tomato Soup), 1969.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,794
Sold price includes buyer's premium
Andy Warhol (1928-1987), Co... image

3: Andy Warhol (1928-1987), Cow, 1971.

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$24,130
Sold price includes buyer's premium
Roy Lichtenstein (1923-1997... image

4: Roy Lichtenstein (1923-1997), Group of ten paper plates, 1969 (printed 2013).

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,651
Sold price includes buyer's premium
Sam Francis (1923-1994), Cl... image

5: Sam Francis (1923-1994), Cloud Rock and Kayo 4 Years Old - Red Eye, 1964.

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$4,318
Sold price includes buyer's premium
Robert Rauschenberg (1925-2... image

7: Robert Rauschenberg (1925-2008), Dwan Gallery Poster, 1965.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$952
Sold price includes buyer's premium
Josef Albers (1888-1976), I... image

9: Josef Albers (1888-1976), I-S d, 1969.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$4,318
Sold price includes buyer's premium
Cy Twombly (1928-2011), Unt... image

10: Cy Twombly (1928-2011), Untitled (Homage to Picasso), 1973.

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$7,366
Sold price includes buyer's premium
Robert Rauschenberg (1925-2... image

11: Robert Rauschenberg (1925-2008), Opal Gospel, 1971-72.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$3,556
Sold price includes buyer's premium
Robert Rauschenberg (1925-2... image

12: Robert Rauschenberg (1925-2008), Peanuts, 1973.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,651
Sold price includes buyer's premium
Robert Rauschenberg (1925-2... image

13: Robert Rauschenberg (1925-2008), Noname (Elephant), 1973.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$698
Sold price includes buyer's premium
Robert Kulicke (1924-2007),... image

14: Robert Kulicke (1924-2007), Untitled (Pear), 1971.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,452
Sold price includes buyer's premium
Fairfield Porter (1907-1975... image

15: Fairfield Porter (1907-1975), Apple Blossoms III, 1974.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$4,064
Sold price includes buyer's premium
Fairfield Porter (1907-1975... image

16: Fairfield Porter (1907-1975), Isle au Haut, 1975.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$3,432
Sold price includes buyer's premium
Alex Katz (b. 1927), Timmie... image

17: Alex Katz (b. 1927), Timmie, 1972.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,143
Sold price includes buyer's premium
Alex Katz (b. 1927), Ada Fo... image

18: Alex Katz (b. 1927), Ada Four Times, #4, 1979-80.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$3,048
Sold price includes buyer's premium
David Hockney (b. 1937), Fr... image

19: David Hockney (b. 1937), Franco-American Mail, 1976-77.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,413
Sold price includes buyer's premium
David Hockney (b. 1937), Fi... image

20: David Hockney (b. 1937), Figures with a Still Life, 1976-77.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,286
Sold price includes buyer's premium