Auction Closed
  • liveJuly 10, 2026 5:00 PM EDT
  • Plain City, OH, US

Commercial Kitchen Liquidation - Dinnerware Crockpot Pie Cabinets

by Plain City Auction

64 lots

CASH DRAWER image

29: CASH DRAWER

Estimate: $5 - $100
Sold:$3
TWO (2) CUBBY SHELF UNITS image

30: TWO (2) CUBBY SHELF UNITS

Estimate: $5 - $100
Sold:$3
LARGE TOTE OF HOLIDAY DECOR image

32: LARGE TOTE OF HOLIDAY DECOR

Estimate: $5 - $100
Sold:$3
LARGE TOTE OF HOLIDAY DECOR image

33: LARGE TOTE OF HOLIDAY DECOR

Estimate: $5 - $100
Passed
TOTE W DISPLAY RACK HOLDER ... image

34: TOTE W DISPLAY RACK HOLDER DECOR

Estimate: $5 - $100
Passed
ELITE GOURMET SMALL CROCK POT image

36: ELITE GOURMET SMALL CROCK POT

Estimate: $5 - $100
Passed
LARGE HAMILTON BEACH CROCK POT image

37: LARGE HAMILTON BEACH CROCK POT

Estimate: $5 - $100
Sold:$3
LARGE HAMILTON BEACH CROCK POT image

38: LARGE HAMILTON BEACH CROCK POT

Estimate: $5 - $100
Sold:$3
LARGE HAMILTON BEACH CROCK POT image

39: LARGE HAMILTON BEACH CROCK POT

Estimate: $5 - $100
Sold:$3
BEAN POT SLOW COOKER image

40: BEAN POT SLOW COOKER

Estimate: $5 - $100
Sold:$4
SENTINEL BEAN SOUP STEW CHI... image

42: SENTINEL BEAN SOUP STEW CHILI POT

Estimate: $5 - $100
Sold:$3
KITCHEN TUBS MEASURES image

43: KITCHEN TUBS MEASURES

Estimate: $5 - $100
Passed
HAMILTON BEACH CROCK POT image

45: HAMILTON BEACH CROCK POT

Estimate: $5 - $100
Sold:$3
CHROME METRO STYLE RACK SHELF image

46: CHROME METRO STYLE RACK SHELF

Estimate: $5 - $100
Sold:$3
PLASTIC 5 SHELF SHELVING UNIT image

47: PLASTIC 5 SHELF SHELVING UNIT

Estimate: $5 - $100
Sold:$6