Auction Closed
  • liveJune 5, 2019 10:00 AM EDT
  • Hatfield, PA, US

Collector's Auction

by Alderfer Auction

304 lots


              18K Tri-Colour Gold Bracelet image

              2001: 18K Tri-Colour Gold Bracelet

              Estimate: $1,000 - $1,500
              Sold:$1,200
              14KY Gold Orange Cabochon a... image

              2002: 14KY Gold Orange Cabochon and CZ Ring

              Estimate: $100 - $200
              Sold:$190
              14KY Gold Malachite Necklace image

              2004: 14KY Gold Malachite Necklace

              Estimate: $200 - $400
              Sold:$550
              Gents 18KY Gold Rolex Wrist... image

              2007: Gents 18KY Gold Rolex Wrist Watch

              Estimate: $4,000 - $6,000
              Sold:$6,500
              Gents Estate Owned Rolex Wr... image

              2008: Gents Estate Owned Rolex Wrist Watch

              Estimate: $2,000 - $4,000
              Sold:$1,400
              18K Gold Turquoise Brooch image

              2009: 18K Gold Turquoise Brooch

              Estimate: $200 - $400
              Sold:$300
              18KY Gold Diamond Ring image

              2010: 18KY Gold Diamond Ring

              Estimate: $500 - $700
              Sold:$250
              14KW Gold Diamond Ring image

              2012: 14KW Gold Diamond Ring

              Estimate: $500 - $800
              Sold:$1,100
              Gents Breitling Chronometre... image

              2013: Gents Breitling Chronometre Wrist Watch

              Estimate: $2,000 - $3,000
              Sold:$1,200
              Gents Breitling Wrist Watch image

              2014: Gents Breitling Wrist Watch

              Estimate: $1,000 - $2,000
              Sold:$1,300
              14K Gold Diamond Ring image

              2015: 14K Gold Diamond Ring

              Estimate: $150 - $250
              Sold:$110
              Gents Tag Heuer Wrist Watch image

              2019: Gents Tag Heuer Wrist Watch

              Estimate: $100 - $200
              Sold:$110
              14KY Gold Pearl Necklace wi... image

              2020: 14KY Gold Pearl Necklace with Opal

              Estimate: $300 - $500
              Sold:$400