Auction Closed
  • timeMarch 17, 2022 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Vintage Fine Jewelry Estate Collections

by Mebane Antique Auction

214 lots

Vintage 18K Gold Designer G... image

1: Vintage 18K Gold Designer Gemstones Ring

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$190
Very Fine 14K Jade Diamonds... image

2: Very Fine 14K Jade Diamonds Designer Ring

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$160
Very Fine 14K Gold Gemstone... image

3: Very Fine 14K Gold Gemstone Designer Ring

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$70
Very Fine 14K White Gold De... image

4: Very Fine 14K White Gold Designer Gemstone Ring

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$70
Very Fine 14K Gold Designer... image

5: Very Fine 14K Gold Designer Gemstone Ring

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$140
Vintage 10K Gold Designer Ring image

6: Vintage 10K Gold Designer Ring

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$55
Vintage 10K Gold Estate Des... image

7: Vintage 10K Gold Estate Designer Ring

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$110
Vintage 925 Designer Ring image

8: Vintage 925 Designer Ring

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$15
Vintage 925 Sterling Jewelr... image

9: Vintage 925 Sterling Jewelry Rings

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
Vintage 14K Gold Designer J... image

10: Vintage 14K Gold Designer Jewelry Bracelet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$160
Vintage Native American Ste... image

11: Vintage Native American Sterling Claw Turquoise Bracelet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$110
Vintage 925 Designer Jewelr... image

12: Vintage 925 Designer Jewelry Bracelet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$36
Vintage 925 Designer Jewelr... image

13: Vintage 925 Designer Jewelry Bracelet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
Vintage 925 Designer Jewelr... image

14: Vintage 925 Designer Jewelry Tennis Bracelet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
Very Fine 925 Mexico AA Des... image

15: Very Fine 925 Mexico AA Designer Jewelry Necklace

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$55
Very Fine 14K Gold Pearl Co... image

16: Very Fine 14K Gold Pearl Coral Earrings

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$55
Vintage 10K Gold Designer E... image

17: Vintage 10K Gold Designer Earrings

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$41
Very Fine 14K Gold Designer... image

18: Very Fine 14K Gold Designer Earrings

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$41
Fine 14K Gold Designer Gems... image

19: Fine 14K Gold Designer Gemstone Earrings

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$60
Fine 14K White Gold Designe... image

20: Fine 14K White Gold Designer Stud Gemstone Earrings

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$24