Auction Closed
  • timeMarch 7, 2022 7:00 PM EST
  • Mebane, NC, US

Antique Toys, Dolls, and Marbles Estate Collection

by Mebane Antique Auction

82 lots

Antique Onionskin Glass Marble image

1: Antique Onionskin Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$65
Antique Latticino Glass Marble image

2: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$110
Antique Latticino Glass Marble image

3: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$75
Antique Latticino Glass Marble image

4: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$60
Antique Onionskin Glass Marble image

5: Antique Onionskin Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$16
Antique Latticino Glass Marble image

6: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$50
Antique Latticino Glass Marble image

7: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$20
Antique Latticino Glass Marble image

8: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$17
Antique Latticino Glass Marble image

9: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
Antique Latticino Glass Marble image

10: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$20
Antique Latticino Glass Marble image

11: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$9
Antique Latticino Glass Marble image

12: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Antique Latticino Glass Marble image

13: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$20
Antique Latticino Glass Marble image

14: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Antique Latticino Glass Marble image

15: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
Antique Latticino Glass Marble image

16: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$55
Antique Latticino Glass Marble image

17: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
Antique Latticino Glass Marble image

18: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$10
Antique Latticino Glass Marble image

19: Antique Latticino Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Rare Sulphide Glass Marble image

20: Rare Sulphide Glass Marble

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$110