Auction Closed
  • liveJanuary 5, 2019 2:00 PM EST
  • Rossville, GA, US

New Year's Extravaganza

by Heritage Antiques & Auction

461 lots

Tear Drop Floral Metal Cand... image

1: Tear Drop Floral Metal Candelabra

Estimate: $50 - $150
Sold:$50
Marble & Brass Key Wind She... image

2: Marble & Brass Key Wind Shelf Clock

Estimate: $80 - $150
Sold:$50
pair of 12 1/4" hull vases image

3: pair of 12 1/4" hull vases

Estimate: $100 - $300
Sold:$55
Bronze ornate cake plate image

4: Bronze ornate cake plate

Estimate: $100 - $300
Sold:$80
Brass Parlor Lamp image

5: Brass Parlor Lamp

Estimate: $100 - $300
Sold:$70
Red Carnival Bowl image

6: Red Carnival Bowl

Estimate: $40 - $140
Sold:$30
Brass Oval Table Mirror wit... image

7: Brass Oval Table Mirror with stand

Estimate: $50 - $150
Sold:$45
Atwater-Kent Radio Model 20 image

8: Atwater-Kent Radio Model 20

Estimate: $100 - $300
Sold:$75
Type F Crosley Speaker image

9: Type F Crosley Speaker

Estimate: $50 - $150
Sold:$55
Cut to Clear antique Kerose... image

10: Cut to Clear antique Kerosene Lamp

Estimate: $50 - $150
Sold:$45
Mink Hat & Shawl image

11: Mink Hat & Shawl

Estimate: $100 - $300
Sold:$25
Coca Cola Horizontal sign o... image

13: Coca Cola Horizontal sign on cardboard

Estimate: $50 - $150
Sold:$40
mid century modern shot dis... image

14: mid century modern shot dispenser

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
Wood Needle Cabinet image

15: Wood Needle Cabinet

Estimate: $150 - $300
Sold:$195
Vintage Pay Phone with key image

16: Vintage Pay Phone with key

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
Western Picture with hat hooks image

17: Western Picture with hat hooks

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Table lamp with green globe image

18: Table lamp with green globe

Estimate: $50 - $150
Sold:$40
US Mail Pull Toy image

19: US Mail Pull Toy

Estimate: $50 - $150
Sold:$50
Glass Peanut Jar image

20: Glass Peanut Jar

Estimate: $25 - $75
Sold:$45