Auction Closed
  • timeJanuary 28, 2021 6:00 PM EST
  • Mebane, NC, US

Coin And Currency Raleigh N.C. Family Inheritance Auction

by Mebane Antique Auction

248 lots

1928 Hawaiian Silver Commem... image

1: 1928 Hawaiian Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$2,100
1935-S San Diego Silver Com... image

2: 1935-S San Diego Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$110
1936 Gettysburg Silver Comm... image

3: 1936 Gettysburg Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$400
2013-S 5-Star Generals Arno... image

4: 2013-S 5-Star Generals Arnold & Bradley Proof Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$28
1954-S Franklin Silver Half... image

5: 1954-S Franklin Silver Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$47
1936-D Arkansas Silver Comm... image

6: 1936-D Arkansas Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$110
1936 Cleveland Silver Comme... image

7: 1936 Cleveland Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$90
1925 Stone Mountain Silver ... image

8: 1925 Stone Mountain Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$110
1936-S Arkansas Silver Comm... image

9: 1936-S Arkansas Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$95
1936 Bridgeport Silver Comm... image

10: 1936 Bridgeport Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$160
1938 New Rochelle Silver Co... image

11: 1938 New Rochelle Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$290
1936 Long Island Silver Com... image

12: 1936 Long Island Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$95
1920 Maine Silver Commemora... image

13: 1920 Maine Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$170
1927 Vermont Silver Commemo... image

14: 1927 Vermont Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$200
1918 Lincoln Silver Commemo... image

15: 1918 Lincoln Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$180
2014 West Point American Si... image

16: 2014 West Point American Silver Eagle

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$45
1946 Iowa Silver Commemorat... image

17: 1946 Iowa Silver Commemorative Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$85
2012-(S) American Silver Ea... image

18: 2012-(S) American Silver Eagle Struck At San Francisco

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$46
1938-D Jefferson Nickel Min... image

19: 1938-D Jefferson Nickel Mint State 66

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$29
1913 Buffalo Nickel Type 1 ... image

20: 1913 Buffalo Nickel Type 1 Mint State 65

Lot Closed
Estimate: $100 - $10,000
Sold:$100