Auction Closed
  • timeMarch 16, 2022 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

U.S. Coin And Bullion Estate Collections

by Mebane Antique Auction

225 lots

1946-1964 Complete Roosevel... image

1: 1946-1964 Complete Roosevelt Silver Dime Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$80
1941-1962 Lincoln Cent Part... image

2: 1941-1962 Lincoln Cent Partial Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$9
1916-1945 Mercury Dime Part... image

3: 1916-1945 Mercury Dime Partial Set Better Grades

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$220
1938-1964 Jefferson Nickel ... image

4: 1938-1964 Jefferson Nickel Complete Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$42
1913-1938 Buffalo Nickel Pa... image

5: 1913-1938 Buffalo Nickel Partial Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$120
1941-1947 Walking Liberty H... image

6: 1941-1947 Walking Liberty Half Dollars Partial Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$170
1946-1971 Complete Roosevel... image

7: 1946-1971 Complete Roosevelt Silver Dime Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$95
1857-1909 Flying Eagle And ... image

8: 1857-1909 Flying Eagle And Indian Cent Partial Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$140
1909-1940 Lincoln Wheat Cen... image

9: 1909-1940 Lincoln Wheat Cent Partial Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$80
1979-1999 Susan B. Anthony ... image

10: 1979-1999 Susan B. Anthony Dollar Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$43
1946-1972 Complete Roosevel... image

11: 1946-1972 Complete Roosevelt Silver Dime Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$100
1941-1960 Lincoln Cent Part... image

12: 1941-1960 Lincoln Cent Partial Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$6
1962 Proof Franklin Silver ... image

13: 1962 Proof Franklin Silver Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$14
1953 Proof Franklin Silver ... image

14: 1953 Proof Franklin Silver Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$31
1954 Franklin Uncirculated ... image

15: 1954 Franklin Uncirculated Silver Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$13
1955 Franklin Uncirculated ... image

16: 1955 Franklin Uncirculated Silver Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$24
1956 Proof Franklin Silver ... image

17: 1956 Proof Franklin Silver Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$18
1957 Proof Franklin Silver ... image

18: 1957 Proof Franklin Silver Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$15
1957-D Franklin Uncirculate... image

19: 1957-D Franklin Uncirculated Silver Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$13
1957-D Franklin Uncirculate... image

20: 1957-D Franklin Uncirculated Silver Half Dollar

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$12