Auction Closed
  • timeMarch 17, 2025 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Vintage Fine Estate Jewelry Collections

by Mebane Antique Auction

120 lots

        Antique 14K White Gold Diam... image

        1: Antique 14K White Gold Diamond Jewelry Cameo Brooch

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$120
        Antique 14K White Gold Jewe... image

        2: Antique 14K White Gold Jewelry Cameo Brooch

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$95
        Vintage 10K Gold Designer J... image

        3: Vintage 10K Gold Designer Jewelry Ring

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$130
        Vintage 14K Gold Designer J... image

        4: Vintage 14K Gold Designer Jewelry Pendant Necklace

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$270
        Vintage 14K Gold Double Str... image

        5: Vintage 14K Gold Double Strand Pearl Jewelry Bracelet

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$150
        Vintage 14K Gold Pearl Jewe... image

        6: Vintage 14K Gold Pearl Jewelry Pendants

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$160
        Vintage 14K Gold Pearl Jewe... image

        7: Vintage 14K Gold Pearl Jewelry Necklace

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$120
        Vintage 10K Gold Floral Dro... image

        8: Vintage 10K Gold Floral Drop Earrings

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$75
        Vintage 14K Gold Indian Hea... image

        9: Vintage 14K Gold Indian Head Coin Style Ring

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$1,150
        Vintage 14K Gold Jewelry Pe... image

        10: Vintage 14K Gold Jewelry Pendants

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$95
        Vintage 375 Gold Irish Jewe... image

        11: Vintage 375 Gold Irish Jewelry Ring

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$55
        Vintage 10K Gold Cross Jewe... image

        12: Vintage 10K Gold Cross Jewelry Pendant

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$38
        Vintage 14K Gold Pearl Pend... image

        13: Vintage 14K Gold Pearl Pendant Jewelry Necklace

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$70
        Vintage 14K Gold Citrine & ... image

        14: Vintage 14K Gold Citrine & Peridot Jewelry Earrings

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$65
        Vintage 10K Gold Gemstone J... image

        15: Vintage 10K Gold Gemstone Jewelry Pendant

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$40
        Vintage 14K Gold Gemstone J... image

        16: Vintage 14K Gold Gemstone Jewelry Ring

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$37
        Vintage 10K Gold Gemstone J... image

        17: Vintage 10K Gold Gemstone Jewelry Ring

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$38
        Vintage Tested 18K Gold Jew... image

        18: Vintage Tested 18K Gold Jewelry Pendant

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$220
        Vintage Tested 14K Gold Jew... image

        19: Vintage Tested 14K Gold Jewelry Earrings

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$31
        Vintage 10K Gold Geneve Qua... image

        20: Vintage 10K Gold Geneve Quartz Jewelry Wristwatch

        Lot Closed
        Estimate: $10 - $10,000
        Sold:$160