Auction Closed
  • timeMarch 24, 2022 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Vintage Fine Japanese Woodworking Carpentry Tool Collection

by Mebane Antique Auction

96 lots

Vintage Fine Japanese Woodw... image

1: Vintage Fine Japanese Woodworking Blade Carpentry Tool

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$80
Vintage Fine Japanese Woodw... image

2: Vintage Fine Japanese Woodworking Blade Carpentry Saw

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
Vintage Fine Japanese Woodw... image

3: Vintage Fine Japanese Woodworking Blade Carpentry Saw

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$14
Vintage Japanese Woodworkin... image

4: Vintage Japanese Woodworking Pull Saw

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$70
Vintage Japanese Woodworkin... image

5: Vintage Japanese Woodworking Double Edge Pull Saw

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$35
Vintage Japanese Woodworkin... image

6: Vintage Japanese Woodworking Double Edge Pull Saw

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$36
Vintage Japanese Woodworkin... image

7: Vintage Japanese Woodworking Double Edge Pull Saw

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$35
Vintage Japanese Woodworkin... image

8: Vintage Japanese Woodworking Trim Keyhole Saw Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$65
Vintage Japanese Woodworkin... image

9: Vintage Japanese Woodworking Smoothing Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
Vintage Japanese Woodworkin... image

10: Vintage Japanese Woodworking Smoothing Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$29
Vintage Japanese Woodworkin... image

11: Vintage Japanese Woodworking Smoothing Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$28
Vintage Japanese Woodworkin... image

12: Vintage Japanese Woodworking Plough Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$41
Vintage Japanese Woodworkin... image

13: Vintage Japanese Woodworking Smoothing Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
Vintage Japanese Woodworkin... image

14: Vintage Japanese Woodworking Smoothing Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$28
Vintage Japanese Woodworkin... image

15: Vintage Japanese Woodworking Smoothing Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$42
Vintage Japanese Woodworkin... image

16: Vintage Japanese Woodworking Adjustable Plough Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$37
Vintage Japanese Woodworkin... image

17: Vintage Japanese Woodworking Block Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$31
Vintage Japanese Woodworkin... image

18: Vintage Japanese Woodworking Radius Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$22
Vintage Japanese Woodworkin... image

19: Vintage Japanese Woodworking Smoothing Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$39
Vintage Japanese Woodworkin... image

20: Vintage Japanese Woodworking Smoothing Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$32