Auction Closed
  • timeApril 10, 2020 1:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Antique Country Store Advertising Collection

by Mebane Antique Auction

155 lots

Rare Original United Motors... image

1: Rare Original United Motors Service 2 Sided Porcelain Sign

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$1,700
Radio Fans Oakland Motor Ca... image

2: Radio Fans Oakland Motor Car Company Football Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$35
Rare Coca Cola Baseball Gam... image

3: Rare Coca Cola Baseball Game Today Cardboard Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$55
Coca Cola Join The Friendly... image

4: Coca Cola Join The Friendly Circle Cardboard Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$35
Coca Cola Girl In Canoe By ... image

5: Coca Cola Girl In Canoe By Elvgren Cardboard Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$55
Rare Coca Cola Baseball Gam... image

6: Rare Coca Cola Baseball Game Today Cardboard Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$30
Coca Cola So Easy Take Some... image

7: Coca Cola So Easy Take Some Home Today Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Passed
Coca Cola So Easy Take Some... image

8: Coca Cola So Easy Take Some Home Today Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$8
Coca Cola Coke Time Cardboa... image

9: Coca Cola Coke Time Cardboard Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$30
Coca Cola Join The Friendly... image

10: Coca Cola Join The Friendly Circle Cardboard Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$40
Coca Cola Ballerina Backsta... image

11: Coca Cola Ballerina Backstage Posters

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$5
Coca Cola So Easy Cardboard... image

12: Coca Cola So Easy Cardboard Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$20
Coca Cola Cardboard Poster ... image

13: Coca Cola Cardboard Poster Pieces Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$5
Pepsi Cola Cardboard Sign S... image

14: Pepsi Cola Cardboard Sign Serving Bottles

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$20
Coca Cola Fountain Service ... image

15: Coca Cola Fountain Service Original Porcelain Sign

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$160
Walt Disney's Mickey Mouse ... image

16: Walt Disney's Mickey Mouse In Steamboat Willie Poster

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$80
Gazogene Briet Paris Seltze... image

17: Gazogene Briet Paris Seltzer Dispenser

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$70
Vintage Lucky Strike Cigare... image

20: Vintage Lucky Strike Cigarette White Sample Slide Boxes

Lot Closed
Estimate: $10 - $2,000
Sold:$10