Auction Closed
  • timeJuly 21, 2021 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Country Store Advertising And Toys N.C. Estates Collection

by Mebane Antique Auction

228 lots

Vintage Acton Coca Cola Sma... image

1: Vintage Acton Coca Cola Small Picnic Bottle Cooler

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$110
1954 Kentucky Fried Chicken... image

2: 1954 Kentucky Fried Chicken Milk Glass Hanging Globe Lamp

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$325
The Belle Of Virginia Tobac... image

3: The Belle Of Virginia Tobacco David Dunlop Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$15
Over The Water Watson & McG... image

4: Over The Water Watson & McGill Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$16
Jolly Boy Tobacco Caddy Label image

5: Jolly Boy Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Ghoorka Richmond Va. Tobacc... image

6: Ghoorka Richmond Va. Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
Good Times Honey Dew Tobacc... image

7: Good Times Honey Dew Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$26
The Derby David Dunlop Toba... image

8: The Derby David Dunlop Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$95
Britannia Watson & McGill T... image

9: Britannia Watson & McGill Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$9
The Derby David Dunlop Toba... image

10: The Derby David Dunlop Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$16
Kangaroo Tobacco Caddy Label image

11: Kangaroo Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Esmeralda Tobacco Caddy Label image

12: Esmeralda Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$13
Golden Eagle T.C. Williams ... image

13: Golden Eagle T.C. Williams Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$60
Eagle Brand Tobacco Caddy L... image

14: Eagle Brand Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$31
Eight Bells Tobacco Caddy L... image

15: Eight Bells Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$13
Golden Eagle T.C. Williams ... image

16: Golden Eagle T.C. Williams Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$60
Rare Captain Cook Tobacco C... image

17: Rare Captain Cook Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$120
The Royal Colors Tobacco Ca... image

18: The Royal Colors Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
The Young Swell Tobacco Cad... image

19: The Young Swell Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$36
The Havelock Brand Jessie B... image

20: The Havelock Brand Jessie Brown Tobacco Caddy Label

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$18