Auction Closed
August 30, 2022 4:00 PM EDT
- Punxsutawney, PA, US
- Auction Details
Estate Auction: Guns, Ammo, Taxidermy, Decor and Gear
by Freeman Yoder Auctions
435 lots
1: (2) NEW Shimano fishing reels
Sold:$225
2: (4) fishing and (1) fly reel
Sold:$100
3: (2) NEW Okuma fishing reels
Sold:$125
5: (3) fishing reels
Sold:$45
6: (2) NEW fishing reels
Passed
7: (3) NEW fishing reels
Sold:$65
8: fishing gear lot
Sold:$45
9: Big Red rolling winch
Sold:$75
10: miscellaneous fishing items
Sold:$35
11: fishing lot
Sold:$175
12: (3) NEW fly rods
Sold:$275
12A: Old Town canoe
Sold:$150
13: (10) Back Off deer repellent
Sold:$25
14: Cabela's game hoist
Sold:$125
15: (12) Grow X
Sold:$25
16: (2) tents
Sold:$50
18: tent and screen gazebo
Sold:$65
19: snow shoes
Sold:$75



















