Auction Closed
  • timeJuly 23, 2021 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Fine Antique Hand Tool Estate Collection

by Mebane Antique Auction

120 lots

Vintage Marbles Hatchet Gla... image

1: Vintage Marbles Hatchet Gladstone Mich U.S.A.

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$26
Vintage Black Raven Hammer ... image

2: Vintage Black Raven Hammer Hatchet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$110
Vintage Brass Non-Sparking ... image

3: Vintage Brass Non-Sparking Claw Hammer

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$6
Antique Buster Brown Shoes ... image

4: Antique Buster Brown Shoes Hatchet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$31
Antique Winchester Hatchet image

5: Antique Winchester Hatchet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$55
Antique Firestone Deluxe Ha... image

6: Antique Firestone Deluxe Hatchet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$19
Antique Stanley 603 Bedrock... image

7: Antique Stanley 603 Bedrock Corrugated Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$110
Antique Stanley 10 1/2 Carr... image

8: Antique Stanley 10 1/2 Carriage Makers Corrugated Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$190
1877 Stanley Rule And Level... image

9: 1877 Stanley Rule And Level Company Compass Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$55
Stanley No. 203 Block Plane image

10: Stanley No. 203 Block Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$6
Stanley No. 39 1 Inch Dado ... image

11: Stanley No. 39 1 Inch Dado Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$60
Stanley No. 39 3/4 Inch Dad... image

12: Stanley No. 39 3/4 Inch Dado Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$30
Stanley No. 604.1/2 Bedrock... image

13: Stanley No. 604.1/2 Bedrock Corrugated Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$190
Antique Rosewood Rabbet Plane image

14: Antique Rosewood Rabbet Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$70
Antique EL Carpintero Moder... image

15: Antique EL Carpintero Moderno Wood Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$6
Antique Stanley 76 Liberty ... image

16: Antique Stanley 76 Liberty Bell 104 Smooth Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$65
Antique Stanley No. 40 Scru... image

17: Antique Stanley No. 40 Scrub Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$55
Antique H. Taylor Wooden Ha... image

18: Antique H. Taylor Wooden Hand Block Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$6
Antique Rosewood Brass Adju... image

19: Antique Rosewood Brass Adjustable Cutter

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$42
Antique Adjustable Signed W... image

20: Antique Adjustable Signed Wood Moulding Plane

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$12