Auction Closed
  • timeJuly 20, 2021 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Vintage Fine Jewelry Estate Collections Timed Auction

by Mebane Antique Auction

240 lots

Vintage 14K Gold Diamond Ge... image

1: Vintage 14K Gold Diamond Gemstone Necklace And Pendant

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$325
Vintage 10K Gold Signet Sti... image

2: Vintage 10K Gold Signet Stick Pin

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$41
Vintage 10K Gold Signet Ring image

3: Vintage 10K Gold Signet Ring

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$95
1950 10K Gold Washington Hi... image

4: 1950 10K Gold Washington High School Class Ring

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$150
Antique 10K Gold Baby Gemst... image

5: Antique 10K Gold Baby Gemstone Ring

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$55
Vintage 10K Gold Necklace C... image

6: Vintage 10K Gold Necklace Cameo Pendant

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$65
Antique 10K Gold Pearl Earr... image

7: Antique 10K Gold Pearl Earrings

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$60
Vintage 10K Gold Gemstone Pin image

8: Vintage 10K Gold Gemstone Pin

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$25
Vintage 10K Gold 1st Honor ... image

9: Vintage 10K Gold 1st Honor Music Pin

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$20
Vintage Pearl Silver Clasp ... image

10: Vintage Pearl Silver Clasp Necklace

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$90
Vintage Croton 14K Gold Lad... image

11: Vintage Croton 14K Gold Ladies Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$65
Vintage Sterling Silver Bra... image

12: Vintage Sterling Silver Bracelet And Pendant

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$15
Vintage Sterling Silver Bra... image

13: Vintage Sterling Silver Bracelet With Charm

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$31
Vintage Sterling Silver Nec... image

14: Vintage Sterling Silver Necklace And Bracelet Group Lot

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$12
Vintage Estate Jewelry Coll... image

16: Vintage Estate Jewelry Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$75
Vintage Estate Costume Jewe... image

17: Vintage Estate Costume Jewelry Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$80
Vintage Estate Costume Jewe... image

18: Vintage Estate Costume Jewelry Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$30
Vintage 10K Gold Designer H... image

19: Vintage 10K Gold Designer Herringbone Necklace

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$150
Vintage Beau Designer Sterl... image

20: Vintage Beau Designer Sterling Silver Charm Bracelet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$19