Auction Closed
  • timeApril 4, 2024 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Vintage Toys Dolls And Related Estate Collections

by Mebane Antique Auction

172 lots


              Star Wars Action Mail-Away ... image

              1: Star Wars Action Mail-Away Kenner Stand Action Figures

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$675
              Star Wars Cantina Adventure... image

              2: Star Wars Cantina Adventure Set Kenner Original Box

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$500
              Star Wars Creature Cantina ... image

              3: Star Wars Creature Cantina Playset Kenner Original Box

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$190
              Star Wars Kenner Vinyl Acti... image

              5: Star Wars Kenner Vinyl Action Figure Collectors Case

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$31
              Star Wars Kenner Boba Fett ... image

              7: Star Wars Kenner Boba Fett and R2-D2 Action Figures

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$80
              Star Wars Kenner Bespin Hot... image

              8: Star Wars Kenner Bespin Hoth Luke Leia Han Action Figures

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$85
              Star Wars Kenner Action Fig... image

              9: Star Wars Kenner Action Figures Han Solo Leia Lando Yoda

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$525
              Star Wars Kenner Endor Ewok... image

              10: Star Wars Kenner Endor Ewok Action Figures

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$450
              Star Wars Kenner Luke Leia ... image

              11: Star Wars Kenner Luke Leia Endor Lando Jedi Knight

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$450
              Star Wars Kenner Droid Acti... image

              12: Star Wars Kenner Droid Action Figures C3PO R2-D2 Medic

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$130
              Star Wars Kenner Alien Acti... image

              14: Star Wars Kenner Alien Action Figures Greedo Akbar

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$825
              Star Wars Kenner Aliens Bou... image

              16: Star Wars Kenner Aliens Bounty Hunters Nien Nunb

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$400
              Star Wars Kenner Action Fig... image

              18: Star Wars Kenner Action Figures Chewbacca Han Luke Pilot

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$290
              Star Wars Kenner Action Fig... image

              19: Star Wars Kenner Action Figures Cantina Band Jabba Hut

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$120
              Star Wars Kenner Vinyl Acti... image

              20: Star Wars Kenner Vinyl Action Figure Collectors Case

              Lot Closed
              Estimate: $10 - $10,000
              Sold:$23