Auction Closed
  • timeJuly 19, 2021 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Vintage Mens Wrist Watch And Pocket Watch Timed Auction

by Mebane Antique Auction

108 lots

Antique Hamilton 21 Jewel M... image

1: Antique Hamilton 21 Jewel Model 992 Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$240
Art Deco Illinois 21 Jewel ... image

2: Art Deco Illinois 21 Jewel Sterling Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$180
Antique Lake Shore 21 Jewel... image

3: Antique Lake Shore 21 Jewel Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
Antique American Waltham Po... image

4: Antique American Waltham Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$36
Antique Illinois 15 Jewel P... image

5: Antique Illinois 15 Jewel Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$17
Antique Elgin Pocket Watch image

6: Antique Elgin Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$25
Antique American Waltham 17... image

7: Antique American Waltham 17 Jewel Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$36
Antique Elgin 17 Jewel Pock... image

8: Antique Elgin 17 Jewel Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$100
Vintage Bulova 21 Jewel Poc... image

9: Vintage Bulova 21 Jewel Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$85
Antique American Waltham Po... image

10: Antique American Waltham Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$25
Buren Watch Co. Capitol 21 ... image

11: Buren Watch Co. Capitol 21 Jewel Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$120
Antique Burlington 21 Jewel... image

12: Antique Burlington 21 Jewel Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$55
Vintage South Bend Watch Co... image

13: Vintage South Bend Watch Co. 19 Jewel Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$31
Antique Illinois 21 Jewel F... image

14: Antique Illinois 21 Jewel Federal Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$85
Antique Illinois 21 Jewel P... image

15: Antique Illinois 21 Jewel Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$110
American Watch Co. Waltham ... image

16: American Watch Co. Waltham Riverside Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$475
Antique Hartford Highly Jew... image

17: Antique Hartford Highly Jeweled Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$46
Antique American Waltham Po... image

18: Antique American Waltham Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$425
Wall Street 23 Jewels 846 P... image

19: Wall Street 23 Jewels 846 Pocket Watch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$95
Vintage Hamilton 17 Jewels ... image

20: Vintage Hamilton 17 Jewels 987 Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$50