Auction Closed
June 23, 2026 9:00 AM EDT
- Glen Rock, PA, US
- Auction Details
WEHRLY'S TUESDAY AUCTION, FOREIGN CARS AND CAR PARTS
by Wehrly's Auction Service
841 lots
- Automobiles, Boats & Airplanes(676)
Inner Filter Options - Collectibles(123)
Inner Filter Options - Furniture(27)
Inner Filter Options - Dolls, Bears & Toys(11)
Inner Filter Options - Decorative Art(3)
Inner Filter Options - Heavy Equipment(1)
Inner Filter Options
2: Assorted VW Horn Buttons
Sold:$10
3: Assorted Ghia Lenses
Sold:$10
4: Assorted Shift Knobs
Sold:$70
5: 2 VW Tail Lights
Sold:$8
7: Assorted Early VW Bug Parts
Sold:$12
8: 4 VW Type 3 Tail Lights
Sold:$14
9: Canvas VW?
Sold:$12
10: Assorted VW Lights
Sold:$6
11: Assorted Volt Regulators
Sold:$10
12: VW Reverse Lights
Sold:$4
13: NOS Pistons
Sold:$4
15: Assorted VW Heat Vents
Sold:$10
16: Assorted VW Glovebox Doors
Sold:$12
17: Assorted VW "Oh Crap Straps"
Sold:$18
18: Assorted VW Fuel Senders
Sold:$2
19: 5 VW Bug License Covers
Sold:$2



















