Auction Closed
  • timeJanuary 27, 2021 6:00 PM EST
  • Mebane, NC, US

Vintage Jewelry Estate Collection Timed Auction

by Mebane Antique Auction

176 lots

Vintage E Piaso Navajo Ster... image

1: Vintage E Piaso Navajo Sterling Gold Amethyst Bracelet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$250
Vintage 14K Gold Chinese Ja... image

2: Vintage 14K Gold Chinese Jade Ring Group Lot

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$110
Vintage Barse Sterling Jade... image

3: Vintage Barse Sterling Jadeite Necklace

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$31
Modern Design Sterling Silv... image

4: Modern Design Sterling Silver Geometric Necklace

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$41
Vintage Italian Designer St... image

5: Vintage Italian Designer Sterling Silver Necklace

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$13
Vintage Designer Sterling S... image

6: Vintage Designer Sterling Silver Bracelet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$41
Vintage Sterling Silver Bra... image

7: Vintage Sterling Silver Bracelet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$26
Vintage Chinese Sterling Si... image

8: Vintage Chinese Sterling Silver Cuff Bracelet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$26
Vintage Mexico MOP Flower B... image

9: Vintage Mexico MOP Flower Bracelet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$24
(2) Vintage Sterling Neckla... image

10: (2) Vintage Sterling Necklace With Pendants

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$65
(2) Vintage Sterling Neckla... image

11: (2) Vintage Sterling Necklace With Pendants

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$22
Vintage Sterling Silver Rings image

12: Vintage Sterling Silver Rings

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$55
Vintage Sterling Silver Bra... image

13: Vintage Sterling Silver Bracelet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$32
Vintage Sterling Silver Bra... image

14: Vintage Sterling Silver Bracelet

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$20
Vintage Jewelry Necklace Gr... image

15: Vintage Jewelry Necklace Group Lot

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Vintage Jewelry Pendant Som... image

16: Vintage Jewelry Pendant Some 925 Group Lot

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$26
(2) Vintage Sterling Neckla... image

17: (2) Vintage Sterling Necklace With Pendants

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
Fine Sterling Silver Neckla... image

18: Fine Sterling Silver Necklace And Hinged Pendant

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$41
Mid Century Modern Sterling... image

19: Mid Century Modern Sterling Necklace With Fish Pendant

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$33
Vintage Estate Jewelry Ring... image

20: Vintage Estate Jewelry Ring Group Lot

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$26