Auction Closed
  • timeApril 18, 2024 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

U.S. Coins And Currency Estate Collections

by Mebane Antique Auction

120 lots


    1889 Morgan Silver Dollar image

    1: 1889 Morgan Silver Dollar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$35
    1896 Morgan Silver Dollar image

    2: 1896 Morgan Silver Dollar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$32
    1921 Morgan Silver Dollar image

    3: 1921 Morgan Silver Dollar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$21
    1921 Morgan Silver Dollar image

    4: 1921 Morgan Silver Dollar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$21
    The Justice Mint Ruffed Gro... image

    5: The Justice Mint Ruffed Grouse .999 Fine Silver Bar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$22
    Peace One Ounce .999 Fine S... image

    6: Peace One Ounce .999 Fine Silver Bar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$23
    The Justice Mint Mountain Q... image

    7: The Justice Mint Mountain Quail .999 Fine Silver Bar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$22
    The Justice Mint Bobwhite .... image

    8: The Justice Mint Bobwhite .999 Fine Silver Bar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$23
    Frank Lloyd Wright Hamilton... image

    9: Frank Lloyd Wright Hamilton Mint .999 Fine Silver Bar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$32
    Tombstone Arizona Hamilton ... image

    10: Tombstone Arizona Hamilton Mint .999 Fine Silver Bar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$32
    Sears Tower Hamilton Mint .... image

    11: Sears Tower Hamilton Mint .999 Fine Silver Bar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$21
    Lincoln Memorial Hamilton M... image

    12: Lincoln Memorial Hamilton Mint .999 Fine Silver Bar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$22
    Jefferson Memorial Hamilton... image

    13: Jefferson Memorial Hamilton Mint .999 Fine Silver Bar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$22
    The Franklin Mint Christmas... image

    14: The Franklin Mint Christmas 1971 Sterling Silver Bar

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$37
    1993 Graduation One Ounce .... image

    15: 1993 Graduation One Ounce .999 Fine Silver Round

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$22
    1999 Happy Holidays One Oun... image

    16: 1999 Happy Holidays One Ounce .999 Silver Round

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$23
    Silver Eagle One Troy Ounce... image

    17: Silver Eagle One Troy Ounce .999 Silver Round

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$24
    Proof Liberty Nickel 62 Gra... image

    18: Proof Liberty Nickel 62 Grams .999 Silver Round

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$42
    (2) Original 2001 Hilton Re... image

    19: (2) Original 2001 Hilton Reno .999 Silver Rounds

    Lot Closed
    Estimate: $10 - $10,000
    Sold:$22