Auction Closed
  • timeJanuary 29, 2021 5:00 PM EST
  • Mebane, NC, US

Vintage Knife Collector Estate Collections

by Mebane Antique Auction

126 lots

Vintage John Wayne Pocket K... image

1: Vintage John Wayne Pocket Knife 3 Piece Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$140
Case XX 1990 Presidential S... image

2: Case XX 1990 Presidential Series Knife Set Sealed Box

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$32
Case XX Dale Earnhardt Wins... image

3: Case XX Dale Earnhardt Winston Cup Victory Pocket Knife

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$80
Winchester Model 37 Pocket ... image

4: Winchester Model 37 Pocket Knife Set

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$110
Buffalo Bill S.W. Cut Comme... image

5: Buffalo Bill S.W. Cut Commemorative Pocket Knife

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$31
Case XX John Deere Green Bo... image

6: Case XX John Deere Green Bone Pocket Knife

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$60
Cherokee Pocket Knife Dale ... image

7: Cherokee Pocket Knife Dale Earnhardt Card Racing's Finest

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$10
Buck Field Hunter B110 Fold... image

16: Buck Field Hunter B110 Folding Knife

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$35
Buck Hunter 110 Folding Knife image

17: Buck Hunter 110 Folding Knife

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$60
Camillus S702 Sailors Rope ... image

18: Camillus S702 Sailors Rope & Raft Folding Knife

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
1884 Ideal Mfg. Co 30-30- B... image

19: 1884 Ideal Mfg. Co 30-30- Bullet Mold

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
(2) Original Schrade Old Ti... image

20: (2) Original Schrade Old Timer Pocket Knives

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$38