Auction Closed
  • timeApril 19, 2022 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Antique Railroad Stock & Bonds

by Mebane Antique Auction

240 lots

Elmira Corning And Waverly ... image

1: Elmira Corning And Waverly Railway 1000 Gold Bond

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$16
Escanaba Iron Mountain And ... image

2: Escanaba Iron Mountain And Western Railroad 1000 Bond

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$6
The New Orleans Mobile And ... image

5: The New Orleans Mobile And Texas Railroad Company

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$22
The Virginia Midland And Ra... image

6: The Virginia Midland And Railway 1,000 Bond

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$7
Aberdeen And Rockfish Railr... image

8: Aberdeen And Rockfish Railroad Company 1,000 Bond

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$150
Georgia Southern And Florid... image

9: Georgia Southern And Florida Railway Company 500 Bond

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
Florida Railway Company 100... image

10: Florida Railway Company 100 Bond

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
Georgia And Alabama Railway... image

11: Georgia And Alabama Railway 1,000 Bond

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$7
Carolina Central Railroad C... image

12: Carolina Central Railroad Company 1,000 Bond

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$26
Carolina, Clinchfield And O... image

14: Carolina, Clinchfield And Ohio Railway 1,000 Bond

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$6
Elkin And Alleghany Railway... image

15: Elkin And Alleghany Railway Company 100 Gold Bond NC

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$65
Providence Securities Compa... image

18: Providence Securities Company 10,000 Gold Bond

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Providence Terminal Company... image

19: Providence Terminal Company Connecticut 5,000 Bond

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$19