Auction Closed
  • liveApril 8, 2017 10:00 AM EDT
  • Dublin, VA, US

Absolute Estate Auction

by Valley Auctions, LLC

706 lots

14k Yellow Gold Ladies Wedd... image

1: 14k Yellow Gold Ladies Wedding Set

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$800
14k Yellow Gold & Diamond B... image

2: 14k Yellow Gold & Diamond Bracelet

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$275
14k Yellow Gold Diamond Ring image

3: 14k Yellow Gold Diamond Ring

Estimate: $400 - $800
Sold:$200
14k Yellow Gold Diamond Din... image

4: 14k Yellow Gold Diamond Dinner Ring

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$325
14k Yellow Gold Link Bracelet image

5: 14k Yellow Gold Link Bracelet

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$550
Antique 14K White Gold Pend... image

7: Antique 14K White Gold Pendant/Brooch

Estimate: $250 - $500
Sold:$225
14K Yellow Gold Waltham Poc... image

8: 14K Yellow Gold Waltham Pocket Watch & Chain

Estimate: $550 - $1,100
Sold:$850
18K Yellow Gold Necklace image

9: 18K Yellow Gold Necklace

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$475
14k Yellow Gold Diamond Din... image

10: 14k Yellow Gold Diamond Dinner Ring

Estimate: $550 - $1,100
Sold:$500
14K Yellow Gold Sapphire & ... image

11: 14K Yellow Gold Sapphire & Diamond Ring

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$600
14k Yellow Gold Man's Diamo... image

12: 14k Yellow Gold Man's Diamond Ring

Estimate: $800 - $1,600
Sold:$475
14k Yellow Gold Rope Chain image

13: 14k Yellow Gold Rope Chain

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$500
14k Yellow Gold Necklace image

14: 14k Yellow Gold Necklace

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$600
14K Yellow Gold Charm Bracelet image

15: 14K Yellow Gold Charm Bracelet

Estimate: $750 - $1,500
Sold:$700
14K White Gold Man's Diamon... image

16: 14K White Gold Man's Diamond & Sapphire Ring

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$325
21K Yellow Gold Bracelet image

17: 21K Yellow Gold Bracelet

Estimate: $750 - $1,500
Sold:$950
21K Yellow Gold Bangle Brac... image

18: 21K Yellow Gold Bangle Bracelets

Estimate: $700 - $1,400
Sold:$700
21K Yellow Gold Heart Necklace image

19: 21K Yellow Gold Heart Necklace

Estimate: $900 - $1,800
Sold:$900
14k Yellow Gold Diamond Bra... image

20: 14k Yellow Gold Diamond Bracelet

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$1,050