Auction Closed
June 27, 2017 4:30 PM EDT
- Salem, VA, US
- Auction Details
Tuesday Treasure Auction 6/27/2017
by Farmer Auctions
350 lots
1: Three Silver Dollars
Sold:$80
3: 2001 Silver Eagle
Sold:$50
4: Silver/Type Coin Lot
Sold:$25
5: Two Large Currencys
Sold:$40
8: Two Large Cents
Sold:$45
9: 1809 Classic Head Large Cent
Sold:$40
10: Two Classic Head Large Cents
Sold:$40
11: Two Coronet Head Cents
Sold:$30
13: Three Coronet Head Cents
Sold:$45
17: Three Large Cents
Sold:$35
18: Four Large Cents-Coronets
Sold:$40



















