Auction Closed
October 4, 2017 4:30 PM EDT
- Salem, VA, US
- Auction Details
The Estate of David Rucker-Smith (Day Two)
by Farmer Auctions
297 lots
1: Marlin Model 39A Golden Rifle
Sold:$475
2: Table Top Disc Player
Sold:$500
4: Two Agate and Brass Floor Lamps
Sold:$120
7: Primitive Wooden Wheel Barrel
Sold:$120
8: Chicken Coop
Sold:$20
9: Bx Carnival Glass
Sold:$15
10: Bx Carnival Glass
Sold:$25
11: Bx Goofus Glass
Sold:$20
14: Bx Pressed Glass Cake Stand
Sold:$20
15: Two Bxs China
Sold:$20
16: Footed Cake Stand
Sold:$10
17: Bx Silverplate
Sold:$25
19: Bx Collectibles
Sold:$30
20: Bx Decorative Items
Passed



















