Auction Closed
December 12, 2017 4:30 PM EST
- Salem, VA, US
- Auction Details
Tuesday Treasure Auction
by Farmer Auctions
376 lots
1: 8 Detective Comics, Vol. 1
Sold:$80
2: 104 Batman Detective Comics
Sold:$60
3: 90 Detective Comics
Sold:$80
4: 97 Batman Detective Comics
Sold:$70
5: 53 Batman DC Comics, Vol. 1
Sold:$65
6: 58 Batman DC Comics, Vol. 1
Sold:$70
7: 79 Batman Detective Comics
Sold:$75
8: 31 DC Batman Comics, Vol. 1
Sold:$40
9: 91 Batman DC Comics, Vol. 1
Sold:$100
10: 26 Batman / Superman Comics
Sold:$30
11: 66 Detective Comics
Sold:$40
12: 92 Batman DC Comics, Vol. 1
Sold:$50
13: 103 Batman DC Comics, Vol. 1
Sold:$80
14: 67 DC Comics
Passed
15: 66 DC Comics
Sold:$70
17: 29 Star Wars Related Comics
Sold:$90
17A: 38 Detective Comics
Sold:$50
19: 19 World's Finest Comics
Sold:$50



















