Auction Closed
  • liveDecember 8, 2017 11:00 AM EST
  • Mebane, NC, US

Americana and Continental Auction

by Mebane Antique Auction

604 lots

North Carolina Piedmont Red... image

1: North Carolina Piedmont Redware Sugar Jar

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$2,650
Lanier Meaders Georgia Pott... image

2: Lanier Meaders Georgia Pottery Face Jug

Estimate: $600 - $800
Sold:$500
Pisgah Forest North Carolin... image

3: Pisgah Forest North Carolina Art Pottery

Estimate: $300 - $500
Sold:$180
Cherokee North Carolina Dol... image

4: Cherokee North Carolina Doll Chair

Estimate: $100 - $200
Sold:$55
Pennsylvania Miniature Pain... image

7: Pennsylvania Miniature Painted Settee

Estimate: $400 - $600
Sold:$250
Pair of Duck Decoys image

8: Pair of Duck Decoys

Estimate: $200 - $400
Sold:$400
North Carolina Canadian Goo... image

9: North Carolina Canadian Goose Decoy

Estimate: $100 - $200
Sold:$75
Charles Spiron Canadian Goo... image

10: Charles Spiron Canadian Goose Decoy

Estimate: $100 - $200
Sold:$230
Charles Spiron Currituck NC... image

11: Charles Spiron Currituck NC Duck Decoy

Estimate: $100 - $200
Sold:$170
Early Folk Art Duck Decoy image

13: Early Folk Art Duck Decoy

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Early American Duck Decoy image

14: Early American Duck Decoy

Estimate: $100 - $200
Sold:$140
Upper Bay Duck Decoy image

15: Upper Bay Duck Decoy

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
Early Steiff Teddy Bear image

16: Early Steiff Teddy Bear

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,050
Childs Windsor Arrowback Hi... image

17: Childs Windsor Arrowback High Chair

Estimate: $200 - $400
Sold:$120
Early American Treenware Li... image

18: Early American Treenware Lidded Jars

Estimate: $100 - $200
Sold:$60