Auction Closed
  • liveSeptember 15, 2016 3:00 PM EDT
  • Salem, VA, US

Coin & Firearm Collector's Auction

by Farmer Auctions

417 lots

Roll of Silver Washington Q... image

1: Roll of Silver Washington Quarters

Estimate: $120 - $180
Sold:$141.6
Roll of Silver Washington Q... image

2: Roll of Silver Washington Quarters

Estimate: $120 - $180
Sold:$141.6
Roll of Silver Washington Q... image

3: Roll of Silver Washington Quarters

Estimate: $120 - $180
Sold:$141.6
Roll of Silver Washington Q... image

4: Roll of Silver Washington Quarters

Estimate: $120 - $180
Sold:$153.4
Roll of Silver Washington Q... image

5: Roll of Silver Washington Quarters

Estimate: $120 - $180
Sold:$153.4
Two Rolls of Silver Dimes image

6: Two Rolls of Silver Dimes

Estimate: $120 - $180
Sold:$153.4
Two Rolls of Silver Dimes image

7: Two Rolls of Silver Dimes

Estimate: $120 - $180
Sold:$141.6
Two Rolls of Silver Dimes image

8: Two Rolls of Silver Dimes

Estimate: $120 - $180
Sold:$141.6
Two Rolls of Silver Dimes image

9: Two Rolls of Silver Dimes

Estimate: $120 - $180
Sold:$153.4
Two Rolls of Silver Dimes image

10: Two Rolls of Silver Dimes

Estimate: $120 - $180
Sold:$153.4
Mossberg Model 500CT Shotgun** image

11: Mossberg Model 500CT Shotgun**

Estimate: $150 - $250
Sold:$212.4
Winchester Model 94 Carbine** image

12: Winchester Model 94 Carbine**

Estimate: $150 - $250
Sold:$383.5
Hamilton Model 27 Rifle** image

13: Hamilton Model 27 Rifle**

Estimate: $60 - $90
Sold:$70.8
Marlin Model 39A Carbine** image

14: Marlin Model 39A Carbine**

Estimate: $100 - $200
Sold:$383.5
Two Rolls of 40% Silver Ken... image

15: Two Rolls of 40% Silver Kennedy Halves

Estimate: $100 - $150
Sold:$94.4
Two Rolls of 40% Silver Ken... image

16: Two Rolls of 40% Silver Kennedy Halves

Estimate: $100 - $150
Sold:$94.4
Two Rolls of 40% Silver Ken... image

17: Two Rolls of 40% Silver Kennedy Halves

Estimate: $100 - $150
Sold:$94.4
Roll of 1964 Kennedy Halves image

18: Roll of 1964 Kennedy Halves

Estimate: $120 - $180
Sold:$153.4
Very Scarce 1916 McKinley C... image

19: Very Scarce 1916 McKinley Comm. Gold Coin

Estimate: $250 - $400
Sold:$383.5
5 Confederate Bond Receipts image

20: 5 Confederate Bond Receipts

Estimate: $100 - $200
Sold:$70.8