Auction Closed
  • liveMay 31, 2016 5:00 PM EDT
  • Salem, VA, US

May 31 Tuesday Treasure Auction

by Farmer Auctions

414 lots

Partial Set Lincoln Cents, ... image

1: Partial Set Lincoln Cents, 1909-1975

Estimate: $10 - $20
Sold:$10
Group of Misc. US Silver Coins image

2: Group of Misc. US Silver Coins

Estimate: $60 - $90
Sold:$80
Bx Blue Pattern Glass image

5: Bx Blue Pattern Glass

Estimate: $40 - $60
Sold:$60
Two Bxs Dinnerware image

6: Two Bxs Dinnerware

Estimate: $20 - $40
Sold:$15
Bx Green Glassware image

7: Bx Green Glassware

Estimate: $20 - $40
Sold:$25
Bx Pink Depression Glass image

7A: Bx Pink Depression Glass

Estimate: $30 - $50
Sold:$40
Bx Hens on Nest image

8: Bx Hens on Nest

Estimate: $30 - $50
Sold:$40
Bx Collectible Items image

11: Bx Collectible Items

Estimate: $30 - $40
Sold:$35
Bx Milk Glass Hens on Nest image

12: Bx Milk Glass Hens on Nest

Estimate: $30 - $40
Sold:$30
Two Bxs Dinnerware image

13: Two Bxs Dinnerware

Estimate: $20 - $30
Sold:$30
Bx Seven Covered Powder Jars image

14: Bx Seven Covered Powder Jars

Estimate: $30 - $40
Sold:$60
Bx Blue Glass image

15: Bx Blue Glass

Estimate: $30 - $40
Sold:$35
Two Bxs Iridescent Glassware image

16: Two Bxs Iridescent Glassware

Estimate: $40 - $60
Sold:$45
Bx Collectible Glassware image

17: Bx Collectible Glassware

Estimate: $30 - $50
Sold:$35
Four Bxs Clear Glassware image

19: Four Bxs Clear Glassware

Estimate: $30 - $40
Sold:$40