Auction Closed
  • timeFebruary 22, 2017 6:00 PM EST
  • Swannanoa, NC, US

Linen Store Liquidation

by Bill Ramsey and Associates, LLC

135 lots

Collectibles image

1: Collectibles

Lot Closed
Sold:$15
Collectibles image

2: Collectibles

Lot Closed
Sold:$10
Collectibles image

3: Collectibles

Lot Closed
Sold:$20
Collectibles image

4: Collectibles

Lot Closed
Sold:$15
Collectibles image

5: Collectibles

Lot Closed
Sold:$15
Collectibles image

6: Collectibles

Lot Closed
Sold:$20
Collectibles image

7: Collectibles

Lot Closed
Sold:$15
Collectibles image

8: Collectibles

Lot Closed
Sold:$20
Collectibles image

9: Collectibles

Lot Closed
Sold:$10
Collectibles image

10: Collectibles

Lot Closed
Sold:$30
Collectibles image

11: Collectibles

Lot Closed
Sold:$5
Collectibles image

12: Collectibles

Lot Closed
Sold:$20
Collectibles image

13: Collectibles

Lot Closed
Sold:$30
Collectibles image

14: Collectibles

Lot Closed
Sold:$25
Collectibles image

15: Collectibles

Lot Closed
Sold:$20
Collectibles image

16: Collectibles

Lot Closed
Sold:$20
Collectibles image

17: Collectibles

Lot Closed
Sold:$25
Collectibles image

18: Collectibles

Lot Closed
Sold:$10
Collectibles image

19: Collectibles

Lot Closed
Sold:$5
Collectibles image

20: Collectibles

Lot Closed
Sold:$30