Auction Closed
  • liveJune 15, 2026 12:00 PM PDT
  • Anaheim, CA, US

Chinese Antiques and Estate Auction

by International Auction Gallery

440 lots

11 wine bottles image

20: 11 wine bottles

Estimate: $10 - $200
Sold:$60
Approx. 20 movie scripts image

22: Approx. 20 movie scripts

Estimate: $10 - $100
Sold:$10
Approx. 20 movie scripts image

23: Approx. 20 movie scripts

Estimate: $10 - $100
Sold:$5
Approx. 20 movie scripts image

24: Approx. 20 movie scripts

Estimate: $10 - $100
Sold:$5
Approx. 20 movie scripts image

25: Approx. 20 movie scripts

Estimate: $10 - $100
Sold:$10
Large lot of movie scripts image

26: Large lot of movie scripts

Estimate: $10 - $100
Sold:$25
2 Shepard Fairey posters image

28: 2 Shepard Fairey posters

Estimate: $30 - $200
Sold:$10
Mahogany sewing stand with ... image

30: Mahogany sewing stand with content

Estimate: $30 - $100
Sold:$15
Mahogany plant stand image

31: Mahogany plant stand

Estimate: $10 - $50
Sold:$20
A 31-day key wind wall clock image

32: A 31-day key wind wall clock

Estimate: $10 - $100
Sold:$5
A painted metal garden orna... image

33: A painted metal garden ornament

Estimate: $10 - $100
Sold:$40
Chinese porcelain planter image

34: Chinese porcelain planter

Estimate: $10 - $100
Sold:$15
Large porcelain sculpture o... image

35: Large porcelain sculpture of unicorn

Estimate: $10 - $100
Sold:$40